Off road (off topic)

Inte så aktiv här december-februari

2014-12-01 14:36 #0 av: Evelina!

Då jag har en hel del annat att stå i under dessa månader (hälsa osv), och då löpsäsongen inte är riktigt igång heller, kommer jag tyvärr inte att kunna vara aktiv här så mycket. Försöker titta in någon-några gånger per vecka för att se att allt står rätt till med sidan, men kommer själv inte ha så mycket att tillföra sajten i nuläget. Hoppas på er förståelse.

God jul och gott nytt spring-2015 på er allesammans!

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl
2014-12-01 14:40 #1 av: Niklas

Starta en prenumeration på sajten så får du ganska lätt koll på vad som händer här även de dagar du inte hinner hit. Glad

http://lopning.iFokus.se/follow/on

Vänliga hälsningar, Niklas
» Starta en egen sajt på engelska 🎈.

Anmäl
2014-12-01 16:16 #2 av: Evelina!

#1 Det har jag redan, men där får man bara aviseringar om nya trådar som startats väl? Jag vill ju - då jag är ensam värd på sajten - ha full koll på vad som skrivs i respektive tråd och då får jag ändå gå in här och kolla med jämna mellanrum. Men det är inget stort problem alls, jag älskar forumet och det som diskuteras, dock har jag själv inte så mycket att tillföra just nu. :)

/Evelina, sajtvärd på löpning, medarbetare på inredning och kaninhoppning

Anmäl
2014-12-02 11:58 #3 av: Niklas

:-) Det stämmer.

Vänliga hälsningar, Niklas
» Starta en egen sajt på engelska 🎈.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.