Utrustning

GPS / Puls-träningsklocka?

2016-05-16 20:28 #0 av: Martin

Ni som är ute och springer då och då, använder ni någon app på mobiltelefonen eller använder ni någon puls/gps/träningklocka, och i så fall vilken?

Använder jogg.se och deras app "Svettig" en del, även en Garmin Forerunner 305 som jag egentligen tycker bättre om. Skulle gärna lägga luren hemma när jag tränar och bara ha klocka. Sonderar genom denna fråga lite terräng om vad som används och vad folk är nöjda med.

mvh Martin
Medarbetare på Djurfoto.IFokus.se

Anmäl
2016-05-20 15:11 #1 av: [Giiisella]

Jag har en polar M400 (gps och pulsband). Lagom prisklass och tycker att den fungerar bra. Skönt med pulsklocka just för att slippa släpa på mobilen de gånger jag springer utan musik. Kör aldrig med appar längre. Förut använde jag runkeeper en del, vilket i för sig fungerade bra.

Anmäl
2016-05-21 15:49 #2 av: Martin

Ja, jag kör nästan alltid med min Garmin - har ibland med mig mobilen för musiken men springer lika gärna med bara naturens musik i öronen.

Min garmin börjar dock bli till åren och jag vet att många av de nya är dels lite mindre och har effektivare gps:er men även fler funktioner. Inte för att jag är ett proffs men lite kul är det med olika funktioner. 

Har kikat lite på Garmins 920xt som förvisso är dyr och som jag inte kommer att använda fullt ut, men som jag vet några på jobbet kör med och som de är mycket nöjda med. Vi får väl se var vi landar - kanske hittar bättre begagnad och kan få ner priset lite.

mvh Martin
Medarbetare på Djurfoto.IFokus.se

Anmäl
2017-06-26 18:41 #3 av: Martin

Då har priset sjunkit rejält på Garmin Forerunner 920XT det senaste året så köpte den idag, 1990kr. Blir premiär i veckan så får vi se hur mycket snabbare jag blir med den. Eller javisst ja, jag måste göra jobbet själv det gör ju inte klockan åt mig :)

mvh Martin
Medarbetare på Djurfoto.IFokus.se

Anmäl
2017-07-05 12:06 #4 av: Zadie

Kul! Återkom när du provat den :)

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.